Wednesday, 30 November 2011

banyak nye keje!!! KOMITMEN~

ok u olsssssss...


ari ni kite ckp pasal komitmen...


nmpk mcm mudah,enteng,gampang...tapi,nk laksana??YA ALLAH..beghattttttttttttttt nyewww la kan..sabor je la...


Aku xbley nk bayang, org yg KAWEN time BLAJA!!


aku sallute abes la org mcm ni..Hebat wooo..aku yg x kawen ni pon tonggang langgang idop..


THE MAIN POINT issss... kite sbg PELAJAR kene UTAMAKAN keje yg PENITNG dahulu..


kene BIJAK skit la... Bagi aku,pointer gempak mane pon kan,kalo kje x sistematik..sorry la kan..hampehhh~


ape lagi nk pesan eh???


Ha! moh ler kita wt kje, dok celoteh panjang2 pon xde gune nyerr..hahaha~

layan la lagu niey..sbnr nye lagu ni ade gaya tau..sape2 nk tau gaye nye..cik tegha ade wt KELAS TARIAN..sila dftr eh..sape cpt die dapat...huhu~



video

Tuesday, 29 November 2011

should I go?????

tanya sama pokok...apa sebab goyang..lalalala~~

sebenar nye ngh confuse ni..hati b'belah bagi....nak pi ke tak???

nak pi mane MAK CIK oitt...korg nk tau kewww????
BIARLAH RAHSIA~


kalo pi, kene ponteng kelas..kalo x pi..pk sebab kawan???

what should i do guys??

hurmm..

ok,skrg kene tanya hati...ape hati kata??

hati kata.......................die x kate ape2 pon...wakakaka~







wahai hati....katakanlah sama ada pi atau tidak...

HANYA ALLAH YANG TAHU...doakan yg terbaik wat insan yang hina ini :)

Monday, 28 November 2011

UJIAN HIDUP

Setiap manusia..

tidak terlepas dari ujian..Allah tidak akan memberi suatu ujian kepada hambanya..MELAINKAN Allah tahu tahap kemampuannya..oleh yang demikian,jika engkau diuji dengan SAKIT, KEGAGALAN dsbg..

bersabarlah..
 Sesungguhnya Allah bersama orang yg sentiasa BERSABAR :)

pada sesiapa yang rasa buntu, bosan n rasa putus asa...

jom dgr lagu niey..4 ur information, my friend yg dikenali sbg Mr.Lidi yg dedicate lagu ni kat I..kebetulan time tu I pon ngh Down,down,down..eh mcm lagu si Jay Sean la plak..huhu~

so lets check it out the song...







  

Sunday, 27 November 2011

hati ku disentuh~

first of all, tulisan ini tiada kene mengena dengan yang hidup atau pun yang mati..its for fun n luahan hati ini..

semalam baru dgr lagu ni..mmg sedey dan sgt t'sentuh...

terasa umur ku d hujung nyawa..huhu~

namun apa kan daya,sbg umat Islam..kita kene percaya BAHAWA


"HIDUP, MATI, JODOH, REZEKI"  adalah kerja YANG MAHA ESA...

aku pasrah dengan ketentuanNYA

p/s: aku insan yang lemah lagi hina~

sbnr nye banyak lagi nk celoteh, cukup sampai di sini..another story will be continue..tungguuuu~~